RH/|\PSODY - mean & polite gang-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RH/|\PSODY - mean & polite gang-

an enthusiastic instrumental composition of indefinite form & complete gaming destruction

HomePortalGallerySearchLatest imagesRegisterLog in

Vezbanje cini cuda

Go down 
2 posters

Da li smo dovoljno ludi da docekamo ovo???
1. DA
Vezbanje cini cuda I_vote_lcap100%Vezbanje cini cuda I_vote_rcap
 100% [ 2 ]
2. NE
Vezbanje cini cuda I_vote_lcap0%Vezbanje cini cuda I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total Votes : 2

AuthorMessage
Koja
Admin
Koja

Number of posts : 53
Registration date : 2007-04-27

Vezbanje cini cuda Empty
PostSubject: Vezbanje cini cuda   Vezbanje cini cuda Icon_minitimeThu Jun 07 2007, 01:35

ako previse vezbate igrati freelancer, lako je moguce da mozete dostici nivo spremnosti da igrate cak i bez ruku....za one koji nisu videli par momaka su to uspeli ali sa klavirom... affraid

mozda mi mozemo bolje lol!

http://video-klipovi.sto-posto-zabava.com/comments.php?cid=1&cnt=36&cntPage=2&cntSort=date_dsc

samo zamislite prednosti...sa jednom rukom cigareta a sa drugom pivo i igranje je pravo zadovoljstvo Laughing Laughing Laughing

Last edited by on Thu Jun 07 2007, 22:31; edited 1 time in total
Back to top Go down
Stojke
wannabe love machine
wannabe love machine
Stojke

Number of posts : 916
Registration date : 2007-04-27

Vezbanje cini cuda Empty
PostSubject: Re: Vezbanje cini cuda   Vezbanje cini cuda Icon_minitimeThu Jun 07 2007, 07:55

Ne znam za vas ali ja znam da sam dostigao nivo da u pvp-u pusim pljugu, igram protiv lika, slusam TV jednim uvetom a drugim kada protivnik ispaljuje hornet. Mada mislim da cu jos malo uspeti da dostignem i nesto vise Smile
Back to top Go down

Vezbanje cini cuda
Back to top 
Page 1 of 1