Povodom bakinog linka na ovu stranu
Bako, retarde, nepoznat se odnosi na UnKnown-a(Acid-a, Corsair-a, jebenog Aliena * on je insistirao na ono "jebenog" - (ja ga suvise gotivim da to napishem)) koji je admin ovde ...
zatim:
Ne smarajte me, ja vas zaista volim, ali manite me se, ja ne napadam tipa neko je haknuo moj nalog, kao sto je Baka uradio... narocito kada moze da se proveri da je u to vreme skoro svima bio pao server.. PROVERITE OVDE!!!!!!!
Da li vam je palo na pamet da pogledate support forume pre nego ste zapoceli da napadate????
Upitaj se Bako da li je to vreme kada nisi mogao da se logujesh
?
neko vam je haknuo nalog??????????
MA LOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!
Niko nema tolko vishka vremena
i josh nesto...
kada ti neko hakne nalog ti i dalje mozesh nezavisno da se logujesh na svoj user, cisto da znash za ubuduce, da mozesh lepshe da smislish nove lazi
i josh neshto....
u protekla 2 meseca se nisam kacio na void (jesam 2. da mi ne odu charovi), ne zanimam se sa 4S-om i zelim vam sve najbolje, ali brate ...
manite me se ... otishao sam pre 2 meseca i 4S-u, od tada nisam posvetio ni 2 minuta mog vremena, bio bih srecan kada bi ti napokon uradio isto i konacno me ostavio na miru.
Nemam veze sa 4S-om niti sa vashim forumom, niti ZELIM da imam, odgovor su mi preneli pm-om...
Bako, MANI ME SE VEC VISHE!
Ostali:
Molim Vas NAJLEPSHE : OSTAVITE ME NA MIRU!!
HVALA i
skinite mi se sa kurca!!!
P.S.
Znam da ti trebaju neki neprijatelji i ne znam kakve zavere da bi se ti osecao lepo, ali molim te najlepse mene izostavi iz istih, jer ne zelim da se zanimam sa time.
I sledece shvati veoma ozbiljno:
Nemoj da ti stvarno haknem nalog seljachino neopevana, jer cesh tada ZNATI da sam ja!!!!!!!!!!!!!!!
P.P.S.
Kada budesh bio zadovoljan sobom i pomislish da si postigao svoj cilj koji god da je, molim te, obavesti me, da bih mogao da zakljucham pristup forumu, da bi mogli ovde da nastavimo u miru da se druzimo, posto nam je ovo postao sajt za druzzenje nevezano za FL.
Ako neko zeli da cita sadrzaj u "member area" , neka to i uchini, omogucili smo pristup svima u narednih par dana, nakon chega cemo ga opet zatvoriti verovatno zajedno sa vecim delom foruma
Hvala unapred.