VaMpirE forum regular
Number of posts : 439 Age : 41 Registration date : 2007-04-28
| Subject: San Andreas Sat Jun 09 2007, 12:05 | |
| Ima ga i u multiplayeru sada sta kazete jel vredi probati?? http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=8544 | |
|
Stojke wannabe love machine
Number of posts : 916 Age : 37 Localisation : Uzice, Beograd Registration date : 2007-04-27
| Subject: Re: San Andreas Sat Jun 09 2007, 12:31 | |
| Uh.. to sam igro pre par meseci. Elem zabava je dobra , ono udje vas u limuzinu 4 ti vozis ostali pucaju. Dobro je bas je zabavno. Znam puuuuuno stekova. Igras tako sto biras rakcije (pimp, jakuza, policija, gradjevinac, itd..), spavnujes se na odredjenom mestu, odatle kreces i mlatis se. To je samo jedan od modova a ima ih mali milion. Ako znas gde je ona litica u drugom gradu, e ima mod da sa nje skaces sa svim i svacim. Znaci ono ludili.
Glavni razlog sto sam ja odustao od cele te price je sto ima dosta varalica i lagera tako da ono ispadne malo bezveze.
Savetujem ti da probas. Ako budes imao nea pitanja u vezi modova (njjih ne skidas nego su to razlicite vrste igre) samo pitaj, znam puno caka (mozda bih mogao i ja da instaliram pa da pikamo zajedno). | |
|
Saint_ wise man aka spammer
Number of posts : 952 Age : 45 Registration date : 2007-04-29
| Subject: Re: San Andreas Sun Jun 10 2007, 02:57 | |
| Hm i ja sam za to da probamo multi!!! Bolje i to nego prokleti Diablo 2 koji mi ni ne radi... Znash kako sam se smorio veceras dok sam slushao ove kako piche a ja smrc ) | |
|
VaMpirE forum regular
Number of posts : 439 Age : 41 Registration date : 2007-04-28
| Subject: Re: San Andreas Sun Jun 10 2007, 12:25 | |
| Evo ja skinuo MP, jos ga nisam probao dal radi, ali mozemo da probamo jednom ovih dana... | |
|