Saint Patron saint of all useless forums...
Number of posts : 128 Age : 45 Registration date : 2007-04-27
| Subject: Dalje izmene i pitanja Wed Jun 27 2007, 17:51 | |
| 1. Forum Menagment deo zatvoren 2. Grupe Skontao sam (sa velikim zakashnjenjem) da sam pogreshio sto sam sebe stavio kao moderatora grupa.. Objashnjenje br 1 Sistemom grupa se omogucava pristup i prava odredjenim clanovima E kada smo nas 5-rica u pitanju to nije problem jer smo svi maksimalno ovlasceni i imamo admin naloge pride. Problem nastaje kada treba da se doda neko novi u grupu. Zasto? Meni sa admin nikom nije problem kao sto nije ni predpostavljam Acidu da to menjamo jer se lako snalazimo, ali predpostavljam da Salvage-u, Rasputinu i Vampu jeste. Kao mod grupe samo kliknesh na groups i odkucash nik koji zelish da dodash.. dakle laganica...
Zato moj predlog: Treba da postujem ovlascenja grupa, da ih zajedno revidiramo i postavimo. A mrzi me iskreno...
3. Kada da zakinem obaveznu registraciju za citanje FL delova? Public, member itd? I kada da ponovo zatvorim member area?
Last edited by on Sun Oct 07 2007, 22:27; edited 1 time in total | |
|
Saint Patron saint of all useless forums...
Number of posts : 128 Age : 45 Registration date : 2007-04-27
| Subject: Re: Dalje izmene i pitanja Thu Jun 28 2007, 19:41 | |
| Posle zajednickog savetovanja:
jos nedelju dana ce biti potrebno novim clanovima da se registruju da bi mogli da citaju neke delove foruma, a nakon toga se vraca stari sistem: Svi delovi sem member area su otvoreni. | |
|