Saint_ wise man aka spammer
Number of posts : 952 Age : 45 Registration date : 2007-04-29
| Subject: Ehhhh Sat Jun 30 2007, 17:31 | |
| Sad mi je Vamp rekao da sam ponovo nesto hakovao, lol. Pitam se da li je moguce da je taj covek toliko paranaocan i nenormalan Ili mu je to jedini nacin da ostane u centru paznje? Ko ce ga znati... Nista sta mogu drugo da vam kazem sem nabacite svi i lepo konfigurishite firewalle, jer ko zna kakve ce im ideje padati na pamet.. Zbog opsteg mira predlazem promenu adrese foruma. Ako neko ima bolju ideju nek je iznese... | |
|
Stojke wannabe love machine
Number of posts : 916 Age : 37 Localisation : Uzice, Beograd Registration date : 2007-04-27
| Subject: Re: Ehhhh Sat Jun 30 2007, 19:50 | |
| Ma promeni adresu, ljudi nemaju pametnijeg posla, a ako mi slucajno u kompjuter dirnu bolje da beze iz zemlje............ | |
|
AciD he runs with poison... and laggs !
Number of posts : 462 Age : 43 Registration date : 2007-04-27
| Subject: Re: Ehhhh Sat Jun 30 2007, 21:34 | |
| E, pa da, procitao sam post Evo ga bakin post na 4S forumu: - BabaRoga wrote:
Naslov: Kako da podignete windows posle hacker upada? Today at 4:03 pm Odgovoriti sa citatom Nazalost, ono sto je stetocina obecala to je i odradila. Sinoc je izvrsen upad na moj sistem, prateci software je prijavio izmene na konfiguraciji. Ja sad ne mogu nista ali imam prijatelje na svu srecu. Javljam se cim sredim pc. Ovo pisem sa GPRS-a, da vidite na sta su ljudi sve spremni. _________________ Head of the Consilium&department of Diplomacy and foreign affairs of 4S_SQUAD
Znaci, tera me covek da mu stvarno unistim ceo forum Vidim li jos bilo kakav post takve sadrzine, nezvao se ja Svetislav, roknucu mu ceo forum i server, i ceo VOID ima da ode u tri picke lepe materine, samo nek nastavi da kenja (OZBILJAN SAM DO JAJA) | |
|
Stojke wannabe love machine
Number of posts : 916 Age : 37 Localisation : Uzice, Beograd Registration date : 2007-04-27
| Subject: Re: Ehhhh Mon Jul 02 2007, 03:17 | |
| Brate saznacu mu KUCNU ADRESU. Pa ima da mu roknem temelje a on neka grli komp | |
|
Saint_ wise man aka spammer
Number of posts : 952 Age : 45 Registration date : 2007-04-29
| Subject: Re: Ehhhh Mon Jul 02 2007, 15:22 | |
| Pazi sta pricash, ako se u Novom Sadu desi zemljotres tuzice te.... Ili ako mu prodje kamion pored kuce.... Batali se nerviranja, ovo mu je vec stara fora, vidis da ne zna covek sta ce sa sobom, nemoj se i ti kao ja primati na prvu loptu Pustish da prodje jedan dan i onda se iscerekash kao chovek.. | |
|