Vlade Recruit
Number of posts : 5 Age : 45 Localisation : Uzice Registration date : 2007-10-04
| Subject: Hmm, ne radi ?! Sun Nov 18 2007, 16:59 | |
| Pozdrav svima, E do juce sam sasvim normalno igr'o CABAL, i ondak mi si se odjednom pojavi poruka FILE IS CORRUPT! CABAL Online(Europe)/Data/cabal.enc i ne mogu vishe da pokrenem igru. Opcija CHECK FILES ne daje nikakav rezultat. Cak sam i nashao neke linkove samo za taj jebeni cabal.enc fajl, skinuo ga i zamenio,al' opet nishta. Ima li neko ideju,shta raditi?? Ili da ponovo instaliram,skidam novi client(shto bi bila zeshca smarachina!) ili sta vec? Hvala unapred. | |
|
Saint_ wise man aka spammer
Number of posts : 952 Age : 45 Registration date : 2007-04-29
| Subject: Re: Hmm, ne radi ?! Sun Nov 18 2007, 21:08 | |
| Uh, u svakom sluchaju mislim da ti je najbolje reshenje da sknesh novi client, ako ni zbog chega drugog, onda da ustedish trostruko vreme na update-u... Ali znam da to nije ono sto si zeleo da cujesh | |
|
Vlade Recruit
Number of posts : 5 Age : 45 Localisation : Uzice Registration date : 2007-10-04
| Subject: Re: Hmm, ne radi ?! Mon Nov 19 2007, 01:11 | |
| Pa dobro,shta se moze. Tako je to kad nemash srece u ljubavi i MMORPG-ovima. Mozda je i bolje da ne igram neko vreme. Ionako imam ispit za 10 dana E josh kad mi mog'o da batalim BioShock... ! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Hmm, ne radi ?! | |
| |
|