RH/|\PSODY - mean & polite gang-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RH/|\PSODY - mean & polite gang-

an enthusiastic instrumental composition of indefinite form & complete gaming destruction

HomePortalGallerySearchLatest imagesRegisterLog in

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Stojke
wannabe love machine
wannabe love machine
Stojke

Number of posts : 916
Registration date : 2007-04-27

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Empty
PostSubject: AAAAAAAAAAAAAAAAAA   AAAAAAAAAAAAAAAAAA Icon_minitimeSat May 19 2007, 18:03

5.05 UJUTRO

E ovako. Stigao ja jutros kuci, nisam se jos ni presvukao ja palim komp. pijem vode na brzinu, i vec razmisljam kako cu da uzmem da igram diabla.

Ubacujem ja install disk, instakiram VCD, kad ono zabaguje mi se racunar. Tako to bi jednom , dva puta, 3 puta dok ja nisam ukacio problem. Dobro iskljucim alkohol sredim sve, i RADIIIIII. Dobro moja euforija nije trajala dugo.

5.25 UJUTRO

Sta se desil, trazi mi diablo play disc (izabrao sam instalaciju od 1,5 gb), ubacujem ga ja i na 35% nece dalje da makne, javlja neke greske na cd-u. Onako smoren resim da mu dam drugu sansu (bas mi se igrao diablo). Drugi put isto, treci put isto.

Sada sam vec pizdeo, plakao i kleo u isto vreme. Setim se ja Smile ajde da probam neku drugu instalaciju. Kad ono isto na medium instalaciji ista stvar, isto sranje. Jbg, reko sacu da razlupam krntiju j**** mu sve po spisku itd....

5.52 UJUTRO

Smirim se ja popusim pljugu, kada ono jos jedna ideja mi padne. Hajde reko da probam najmanju instalaciju, i ono RADIIIIIII jeeeeeeeeeeee. DA ste me videli kako sam samo skakao. Instaliralo se lepo, krakujem ja sve lepo sredim, ubacim play disk kad ono K****. Ne radi javlja gresku na cd-u ponovo...

6.15 UJUTRO

I sada onako tuzno gledam ikonicu ocu da kukam ali nemam snage (od kada sam dosao kuci proslo je oko 2 sata (vise-manje). Ali ja sam poznat po neuspesnim idejama (da pala mi je jos jedna na pamet), zasto ne bih probao da napravim VCD, to lave rekoh u sebi i poceh da pravim VCD, krenu sve lepo radi kada vraga na 27% poce da trokira da preskace sektore. Javlja mi poruka da ce zavrsiti pravljenje VCD-a za 8 sati.

6.47 UJUTRO

Lezem onako smoren da spavam, popizdeo nervozan , strasno.....

8 SATI KASNIJE ( 14.23 POPODNE)

Sa nadom u ocima, i srcem punim vere u cudo, ustajem, umivam se palim pljugu, sedam za komp kad ono BROJ PRESKOCENIH SEKTORA OD 250000 176000 znaci CD ne radi, i onda pokusavam da prekopiram cd na komp trazim po internetu fajlove koji su ne ispravni........

16.43 POPODNE

Razocaran pisem ovaj post u nadi da tamo negde ima dobrih ljudi, pravih drugara, koji bi mi nabavili play disc i cinematics disk (posto je i on u losem stanju) na obicnom cd-u i dogovorili se da ih preuzmem najkasnije sutra popodne......

Ljudi stvarno mi se igra...... Neverovatno...........

AKO SE KO SMEJE OVOME NALUPACU GA SAMO TAKO
Back to top Go down
Stojke
wannabe love machine
wannabe love machine
Stojke

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Empty
PostSubject: Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA   AAAAAAAAAAAAAAAAAA Icon_minitimeSat May 19 2007, 18:12

Ljudi molim vas evo ceo forum mi je svedok ko mi povo nabavi cascavam samo tako (u ponedeljak kada podignem pare danas sam zakasnio)......
Back to top Go down
AciD
he runs with poison... and laggs !
he runs with poison... and laggs  !
AciD

Number of posts : 462

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Empty
PostSubject: Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA   AAAAAAAAAAAAAAAAAA Icon_minitimeSun May 20 2007, 05:41

Ovako mozes uraditi...........

Vidi sa Svecem da li je ostavio one moje VCD container fajlove, i ako jeste, zamoli ga da instalira VCD i mountuje Install i Sinematic i neka uradi CD copy principom "On The Fly" na obican CD i to je to. Kazem to jer ste vas dvojica blizi jedno drugom tamo.

Ako se nesredite, poslacu ti ja odavde na obicnim CD-ovima postom.

Aj pa se vidimo in spejs Very Happy

btw. JEBEMTI ZARAZU OD IGRICE "Hard Truck: Apocalypse" znaci ceo boziji dan sam je picio, prvo kuci pa onda kod kolege R U TALKIN TO ME popizdio sam ziv Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Saint_
wise man aka spammer
wise man aka spammer
Saint_

Number of posts : 952
Registration date : 2007-04-29

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Empty
PostSubject: Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA   AAAAAAAAAAAAAAAAAA Icon_minitimeSat May 26 2007, 20:52

Eh tek sam sad pogledao Smile

Sveto: Neka hvala, samo ti zadrzi svoje viruse (image ih je bio prepun) Razz
Stojke: Upravo sam skinuo Diablo 2 Smile
prebacicu ti na diskove uskoro...

edit*
inace ja ne mogu da igram D2 na mom kompu - rezolucija je OCHAJNA Sad
Back to top Go down
Stojke
wannabe love machine
wannabe love machine
Stojke

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Empty
PostSubject: Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA   AAAAAAAAAAAAAAAAAA Icon_minitimeSat May 26 2007, 23:02

Nemoras rezati, igram ga i vec imam paladina 14 nivo Smile
Back to top Go down
Sponsored content

AAAAAAAAAAAAAAAAAA Empty
PostSubject: Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA   AAAAAAAAAAAAAAAAAA Icon_minitime

Back to top Go down

AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Back to top 
Page 1 of 1