5.05 UJUTRO
E ovako. Stigao ja jutros kuci, nisam se jos ni presvukao ja palim komp. pijem vode na brzinu, i vec razmisljam kako cu da uzmem da igram diabla.
Ubacujem ja install disk, instakiram VCD, kad ono zabaguje mi se racunar. Tako to bi jednom , dva puta, 3 puta dok ja nisam ukacio problem. Dobro iskljucim alkohol sredim sve, i RADIIIIII. Dobro moja euforija nije trajala dugo.
5.25 UJUTRO
Sta se desil, trazi mi diablo play disc (izabrao sam instalaciju od 1,5 gb), ubacujem ga ja i na 35% nece dalje da makne, javlja neke greske na cd-u. Onako smoren resim da mu dam drugu sansu (bas mi se igrao diablo). Drugi put isto, treci put isto.
Sada sam vec pizdeo, plakao i kleo u isto vreme. Setim se ja
ajde da probam neku drugu instalaciju. Kad ono isto na medium instalaciji ista stvar, isto sranje. Jbg, reko sacu da razlupam krntiju j**** mu sve po spisku itd....
5.52 UJUTRO
Smirim se ja popusim pljugu, kada ono jos jedna ideja mi padne. Hajde reko da probam najmanju instalaciju, i ono RADIIIIIII jeeeeeeeeeeee. DA ste me videli kako sam samo skakao. Instaliralo se lepo, krakujem ja sve lepo sredim, ubacim play disk kad ono K****. Ne radi javlja gresku na cd-u ponovo...
6.15 UJUTRO
I sada onako tuzno gledam ikonicu ocu da kukam ali nemam snage (od kada sam dosao kuci proslo je oko 2 sata (vise-manje). Ali ja sam poznat po neuspesnim idejama (da pala mi je jos jedna na pamet), zasto ne bih probao da napravim VCD, to lave rekoh u sebi i poceh da pravim VCD, krenu sve lepo radi kada vraga na 27% poce da trokira da preskace sektore. Javlja mi poruka da ce zavrsiti pravljenje VCD-a za 8 sati.
6.47 UJUTRO
Lezem onako smoren da spavam, popizdeo nervozan , strasno.....
8 SATI KASNIJE ( 14.23 POPODNE)
Sa nadom u ocima, i srcem punim vere u cudo, ustajem, umivam se palim pljugu, sedam za komp kad ono BROJ PRESKOCENIH SEKTORA OD 250000 176000 znaci CD ne radi, i onda pokusavam da prekopiram cd na komp trazim po internetu fajlove koji su ne ispravni........
16.43 POPODNE
Razocaran pisem ovaj post u nadi da tamo negde ima dobrih ljudi, pravih drugara, koji bi mi nabavili play disc i cinematics disk (posto je i on u losem stanju) na obicnom cd-u i dogovorili se da ih preuzmem najkasnije sutra popodne......
Ljudi stvarno mi se igra...... Neverovatno...........
AKO SE KO SMEJE OVOME NALUPACU GA SAMO TAKO